𝐋𝐈𝐓𝐄𝐑𝐀𝐥𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞, 𝐭𝐞 𝐢𝐮𝐛𝐞𝐬𝐜 – Carte CADOU și Reduceri de până la 65%

Până pe 7 februarie, Litera ți-a pregătit REDUCERI DE PÂNĂ LA -65% la cele mai frumoase cărți de oferit în dar jumătății tale, precum și un CADOU DE COLECȚIE: bestsellerul 𝑰𝒑𝒐𝒕𝒆𝒛𝒂 𝒊𝒖𝒃𝒊𝒓𝒊𝒊 de Ali Hazelwood, o comedie romantică frumos scrisă, ce îți va arăta că singurul lucru mai complicat decât o ipoteză despre iubire este să-ți pui propria inimă sub microscop.

Despre cartea CADOU – 𝑰𝒑𝒐𝒕𝒆𝒛𝒂 𝒊𝒖𝒃𝒊𝒓𝒊𝒊 de Ali Hazelwood

Olive Smith este în anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford și nu crede în relațiile romantice de durată. Dar prietena ei cea mai bună este convinsă de importanța iubirii, așa că, pentru a o convinge pe Anh că se întâlnește cu cineva și că este pe drumul cel bun pentru a fi fericită până la adânci bătrâneți, Olive trebuie să ia o hotărâre. Oamenii de știință au nevoie de dovezi. Așadar, ca orice biolog care se respectă, Olive intră în panică și se sărută cu primul bărbat pe care îl vede.

Acel bărbat este nimeni altul decât Adam Carlsen, un tânăr profesor în vogă și un mârlan bine-cunoscut. Tocmai de aceea, Olive este de-a dreptul uluită când tiranul laboratorului de la Stanford acceptă să intre în joc și să fie iubitul ei fals. 

Dintr-odată, micul lor experiment se apropie periculos de mult de combustie. Iar Olive descoperă că singurul lucru mai complicat decât o ipoteză despre iubire este să-și pună propria inimă sub microscop.

Coolturism
Logo