Black Friday Litera – până la 90% reducere la mii de cărți

Începe Black Friday, cel mai mare sale de carte al anului, pe Litera.ro!

În perioada 12 -14 noiembrie pe litera.ro vă veți bucura de reduceri de până la 90% pentru o mare varietate de titluri, de la ficțiune de top și bestselleruri, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, dezvoltare personală, business, la albume de călătorii, familie și timp liber. Nu lipsesc pachete de cărți cadou în fiecare zi. Asigurăm transport rapid și gratuit și vă pregătim multe alte surprize.

Litera.ro va fi gazda, timp de trei zile, a celor mai mici prețuri din an: cărți începând de la 1,99 lei pentru titluri de ficțiune, literatură pentru copii, nonficțiune și multe altele. Nu ratați reducerile de până la 90% la titluri dintre cele mai citite și iubite, precum Culorile vieții de Kristin Hannah, Femeia în chimono alb de Ana Johns, Homo sapiens, O istorie plină de speranță de Rutger Bregman, Femeia de la fereastră de A.J Finn, Pământul făgăduinței de Barack Obama, Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări de Igor Bergler, dar și la serii celebre precum Bridgerton, sau pachete de autori consacrați. 

Vezi aici toate reducerile

Veți găsi reduceri substanțiale la o selecție din cele mai spectaculoase enciclopedii marca Dorling Kindersley sau National Geographic: Enciclopedia enciclopediilor, Enciclopedia cunoașterii. Dinozaurii, Scriitori. Viață și operă, Atlas enciclopedic al lumii, Mașini, trenuri, nave și avioane, Enciclopedia pentru toți copiii, Marea enciclopedie a elevului și multe altele.

Exclusiv pentru cititorii Litera, la fiecare comandă în valoare de 199 lei, se oferă un pachet generos de cărți la prețul de 199 lei: 5 volume de Jules Verne în prima zi de Black Friday, 4 cărți de top Litera (printre care Oricine poate avea o relație fericită de Stefanie Stahl sau Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult de Robin Norwood) în a doua zi, iar în a treia zi, un pachet incredibil pentru cei mici, format din 8 volume din îndrăgita serie Micii mei eroi. 

Invitatul special de Black Friday pe litera.ro este nimeni altul decât Dorin Zidaru, care, impresionat de biblioteca Litera, a devenit interesat să citească mai mult. Așa că am deschis lista recomandărilor de lectură pentru Dorin în social media! Vă invităm AICI  să vedeți peripețiile lui Dorin Zidaru chiar din sediul editurii.

Ne-am bucurat de vizita lui Dorin Zidaru, personaj interpretat magistral de Marius Florea Vizante, actor al Teatrului de Comedie din București.

Coolturism
Logo