Top 10 cele mai vândute cărți la Elefant

Dacă ești în căutarea unor noi lecturi îți venim în ajutor cu o listă a celor mai vândute cărți la Elefant în ultima perioadă. Sunt cărți interesante, lecturi care te vor bucura. În plus, dacă le cumperi azi faci și ceva economii, reducerile la cărți nu sunt de lepădat.

Cand corpul spune nu. Costul stresului ascuns – Gabor Mate

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Cand corpul spune nu este un studiu aprofundat, revelator, plin de informatii utile despre stres si influenta lui asupra sanatatii noastre psihice si fizice.

Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Ce-ai zice daca ai afla ca, atunci cand doi oameni se cearta, de fapt conflictul nu e declansat de doi adulti cu o constiinta de sine solida, ci de copiii aflati in fiecare dintre ei?

Pacienta tacuta – Alex Michaelides

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Viata Aliciei Berenson este aparent perfecta. Pictorita renumita casatorita cu un fotograf de moda, ea traieste intr-o casa superba, cu vedere spre parc

Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flacari – Igor Bergler

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Asasinarea mai multor cardinali la Roma starneste panica in Cetatea Eterna. Vaticanul e deja ros de scandaluri nesfarsite de coruptie si pedofilie, iar crestinismul pierde adepti intr-un ritm ingrijorator.

Atomic Habits. O cale usoara si eficienta de a-ti forma obiceiuri bune si a scapa de cele proaste – James Clear

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
O carte extrem de practica si utila. James Clear extrage informatiile fundamentale despre formarea obiceiurilor, astfel ca tu sa poti realiza mai mult concentrandu-te pe mai putine lucruri.

Arta manipularii – Kevin Dutton

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Cartea aceasta este despre un soi special de persuasiune care are o perioada de incubatie de numai cateva secunde si poate dezarma instantaneu pana si cea mai patrunzatoare minte.

Unfu*k Yourself. Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata – Gary John Bishop

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Ce te impiedica sa traiesti cea mai buna dintre vieti? Majoritatea raspunsurilor la aceasta intrebare s-ar referi la lucruri ca relatiile cu alti oameni, bani, slujba sau circumstante nefavorabile.

Totul se termina cu noi – Colleen Hoover

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
O noua carte de la mult indragita autoare de New Adult, Colleen Hoover. Uneori, cei care te iubesc te ranesc cel mai tare.

Biblioteca de la miezul noptii – Matt Haig

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Undeva, la marginea universului, exista o biblioteca infinita de carti, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o alta realitate. 

Curajul de a nu fi pe placul celorlalti – Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Preț redus
TOP 10 Cărți Elefant
Pornind de la teoriile lui Alfred Adler, una dintre figurile marcante ale psihologiei secolului XX, cartea, construita sub forma dialogului socratic, ne arata ca fiecare dintre noi isi poate controla propria viata, fara a se lasa influentat de traumele trecutului sau de indoielile si asteptarile celor din jur.

Coolturism
Logo