ElefantFest – 5 zile cu reduceri de până la 70% la mii de cărți

În perioada 16-22 mai 2021, elefant.ro va organiza cea de-a cincea ediție a elefantFest, cel mai mare târg de carte. Sunt așteptați să participe online peste un milion de pasionați de lectură. Evenimentul este organizat simultan în România și Republica Moldova.

  • Franța este țara invitată la această ediție.
  • Aproape 100 de lansări vor avea loc în cele 7 zile ale târgului.
  • În fiecare dintre cele 7 zile ale târgului, elefant.ro va dona o bibliotecă cu 100 de cărți către o școală din mediul rural.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro: “Am pregătit pentru această ediție un maraton de aproape 100 de lansări de carte și alte evenimente dedicate cititorilor care va aduce în prim plan 40 de autori români și 60 de autori străini în săptămâna elefantFest. Suntem onorați să anunțăm că Franța este invitat special al acestei ediții a târgului și mulțumim Ambasadei Franței în România și Institutului Cultural Francez pentru implicare.”

Standurile editurilor din România vor fi organizate pe tematici și colecții, similar cu un târg tradițional. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a asista la lansări în funcție de programul personal. Înregistrările video ale acestora vor rămâne online, pe pagina târgului, putând fi vizionate oricând pe parcursul evenimentului, din confortul de acasă. Cititorii vor putea întâlni la elefantFest în perioada 16-22 mai autori de renume precum Heather Morris, C.J. Tudor, Guzel Iahina, Barbara Oakley, Alka Joshi, Ann Cleeves, Renee Rosen, Radu Paraschivescu, Alec Blenche și Ioana Chicet Macoveiciuc. La standul dedicat autorilor francezi vor regăsi volume scrise de Pascal Bruckner, Eric Emmanuel Schmitt, Bruno Combes.

Vizitatorii se vor putea bucura și de prețuri speciale la cărți, fiind practicat un discount de până la 70% la unele volume, pe întreaga perioadă a târgului.

Coolturism
Logo