PROFITĂ de reduceri cu până la 65% la cărțile de psihologie și dezvoltare personală, între 25 ianuarie – 15 februarie 2022

În perioada 25 ianuarie – 15 februarie 2022 cele mai bune cărți pentru creştere și dezvoltare personală au REDUCERI de până la 65%.

Cumpără cărți de cel puţin 100 de lei pe www.niculescu.ro, iar noi îți trimitem cartea “Familia, un laborator complex. Strategii pentru relații armonioase” #CADOU și ne ocupăm de transport #GRATUIT

Editura NICULESCU a dezvoltat constant portofoliul de titluri din domeniul Psihologie și Dezvoltare personală, reușind să aducă pe rafturile sale cărți semnate de cei mai relevanți autori, excelent cotați pe piața europeană și internațională de carte. Selecția cuprinde cărți, ghiduri și chiar caiete de exerciții practice care te ajută să procesezi emoții, gânduri, comportamente dezadaptative sau disfuncționale și astfel să crești starea de bine, de echilibru, de liniște interioară.

Printre cele mai bine vândute se numără: Femei care aleargă cu lupii (Dr. Clarissa Pinkola Estees); Emoţiile negative. Cum să ne eliberăm de frică, anxietate, tristeţe, furie, agresivitate, ruşine (Latifa Gallo); Cum poate mintea să vindece corpul (dr. David R. Hamilton); S O L O. Cum să lucrezi singur și să nu îți pierzi mințile (Rebecca Seal) sau Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru creştere personală, împlinire durabilă şi pace sufletească (Davidji).

Coolturism
Logo