Singles’ Day și Black Friday – reducerile anului la Elefant.ro

Singles’ Day la elefant.ro are loc  în acest an pe 11 noiembrie. Black Friday, pe 12-14 noiembrie.

Clienții elefant.ro vor fi mai bogați cu 4 milioane de lei peste o săptămână, economisind bani prin participarea la cele două evenimente majore de shopping pe care elefant.ro le organizează în fiecare toamnă. Prima campanie va avea loc de Singles’ Day, pe 11 noiembrie. Black Friday urmează în perioada 12-14 noiembrie.

“De Black Friday, la elefant.ro ne-am concentrat toate resursele către clienți. Dăm startul cu Singles’ Day și vom continua cu Black Friday, perioadă în care, practic, vom transfera 4.000.000 lei către clienții noștri, ajutându-i să economisească prin promoțiile pregătite în aceste zile”, declară Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

În cele 4 zile de campanii, sunt estimate peste 2 milioane de vizite, iar investițiile în infrastructură din ultimul an au pregătit magazinul online să reziste la 50.000 de vizite simultan. Totodată, sunt așteptați să beneficieze de reducerile din cele două campanii peste 100.000 de clienți.

“Aceste evenimente reprezintă 10% din toate vânzările elefant.ro dintr-un an și aproximativ cât vindem într-o lună obișnuită. De aceea am decis să ne surprindem clienții cu o ofertă specială, nemaiîntâlnită până acum pe elefant.ro: oferim un discount de 10% la 2 apartamente din complexul Onix Park Nord, sector 1. Oferta va fi valabilă doar pe elefant.ro și exclusiv în perioada menționată”, adaugă Călin Spiridon, Marketing Manager la elefant.ro.

În timpul celor două campanii, cumpărătorii vor avea reduceri de până la 90% la diverse produse din categoriile consacrate precum cărți, jucării, parfumuri și cosmetice, accesorii fashion, dar și la vinuri, produse gourmet sau electronice.

  • Peste 650.000 de cărți în română și engleză vor avea reduceri de până la 80%.
  • Peste 100.000 de cărți pentru copii vor beneficia de discounturi de până la 70%.
  • Parfumuri și produse cosmetice variate pot fi cumpărate la reduceri de până la 75%.
  • Jucăriile, inclusiv seturi Lego, vor avea reducere de până la 60%.
  • Ceasurile și accesorii fashion, foarte potrivite pentru cadourile de final de an, vor avea și ele discounturi de până la 90%.
  • Categoria Vinuri și gourmet va beneficia de oferte cu până la 50% reducere.
Coolturism
Logo